قبول شدن مصاحبه دکتری و دانستن نکات مهم❤️0919/963/1325❤️
قبول شدن مصاحبه دکتری و دانستن نکات مهم❤️0919/963/1325❤️
قبول شدن مصاحبه دکتری و دانستن نکات مهم❤️0919/963/1325❤️
بخش دشوار آزمون دکتری، مصاحبه است و قبول شدن در این آزمون نیازمند داشتن دانش علمی و تواناییهاست. در این مطلب 22 نکته برای قبولی در مصاحبه دکتری را به شما میگوییم.
- دستاوردها و سطح علمی شما در مصاحبه از دیگر موارد مهمتر است. سعی کنید تا میتوانید دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را بهتر به مصاحبهکنندکان ارائه دهید.
- اکسپت . چاپ مقالات علمی، ترجمه یا چاپ کتاب، داشتن گواهی کنفرانس، تواناییهای پژوهشی و در کل سواد علمی شما جز مهمترین عوامل در قبولی در مصاحبه دکتری هستند.
- سعی کنید در هنگام مصاحبه، همانند مصاحبه کاری، ضعفهای خود را بپوشانید.
- داشتن سابقه تدریس در دانشگاه برای شما امتیاز حساب میشود، حتما در روز مصاحبه مدارک سوابق خود را جمعآوری و به همراه داشته باشید.
- امتیاز پژوهشی نیز از عوامل مهم است، به آن توجه کنید و تا جای ممکن آن را ارتقاء دهید. بیشترین امتیاز را امتیاز پژوهشی به خود اختصاص میدهد.
- داشتن ظاهری آراسته و متین در جلسه به شما کمک میکند.
- در انتخاب رشته دکتری دقت کنید. سعی کنید رشتهای را انتخاب کنید که با پایاننامه کارشناسی ارشد مطابقت داشته باشد تا وقتی مصاحبهکنندگان از شما میپرسند «چرا این رشته را انتخاب کردهاید؟» بتوانید پاسخی درخور و قانعکننده به آنها بدهید.
- توجه داشته باشید که شاغل بودن میتواند باعث تاثیر منفی در مصاحبه دکتری شود.
- در بالا بردن سواد علمی خود تلاش کنید، زیرا داشتن معدل بالا و عدم توانایی در پاسخویی به سوالات تخصصی، مصاحبهکنندگان را در مورد توان علمی شما به شک میاندازد.
- شما نیاز دارید تسلط کامل بر روی پایاننامه کارشناسی ارشد خود داشته باشید. قطعا در مصاحبه دکتری در پایاننامه شما سوال میشود.
- داشتن مقالهای در ژورنالهای داخلی یا خارجی از پایاننامهتان میتواند تاثیر مثبت بر نمره مصاحبه و قبولی در مصاحبه دکتری داشته باشد.
- سعی کنید از اساتید خود توصیهنامهای قوی برای رزومهتام دریافت کنید.
- به چاپ رساندن هر چه بیشتر مقالات مختلف در نشریههای داخلی و خارجی برای شما امتیاز به حساب میآید. توجه داشته باشید که حداکثر امتیاز برای چاپ مقالات پژوهشی 22 است.
- چاپ مقالات در ژورنالهای معتبر امتیاز به حساب میآید. هرچه ژورنالها معتبرتر باشند، شما امتیاز بیشتری دریافت میکنید.
- ارائه مقاله برای کنفرانسها میتواند تا 4 نمره برای شما داشته باشد.
- تبدیل کردن پایاننامهتان به کتاب، تالیف و یا ترجمه کتاب میتواند تا 4 نمره برای شما داشته باشد.
- متمرکز بودن پژوهش شما میتواند در آوردن امتیاز بیشتر به شما کمک کند. از این شاخه به آن شاخته پریدن پرهیز کنید.
- دانستن زبان انگلیسی و یا زبانهای دیگر و همچنین داشتن گواهی دورههای زبانآموزی میتواند به شما کمک کند. همچنین چاپ مقاله به زبانهای خارجی نیز موثر است.
- هرگز سعی در توجیه عدم توانایی خود در زمینهای نکنید.
- اعتماد به نفس داشته باشید. این کار بدون تقویت رزومه علمی و پژوهشیتان میسر نیست.
- دقایق اولیه جلسه خیلی مهم است. شما در همان دقایق اولیه جلسه توسط مصاحبهکننده ارزیابی خواهید شد. پیش از مصاحبه بر روی دقایق اولیه خود تمرین کنید و با تمرکز بالا مصاحبه را آغاز کنید و سعی کنید مصاحبهکننده را تحت تاثیر بگذارید.
- اگر با رعایت تمام نکات فوق باز هم در مصاحبه دکتری موفق نشدید، بدانید که این به معنای شکست نیست و شما میتوانید گاهی قویتر با رزومهای بهتری و تجربهای بیشتر بردارید. مطالعه خود را افزایش دهید و سواد علمی خود را ارتقا دهید.
گرچه 22 نکته ذکرشده در این مطلب بسیار مهم و کامل هستند، قبولی در مصاحبه دکتری و ادامه این مسیر دشوار حاوی مسائل و جزئیات زیادی است. ما در همین سایت با انتشار مطالب متعدد سعی کردیم همهجانبه به موضوعات مختلف در حوزه تحصیلات تکمیلی بهویژه انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و برگزاری جلسه دفاع قوی و موفقیت در مصاحبه دکتری و به همین ترتیب نگارش پروپوزال استاندارد و انجام رساله دکتری و… بپردازیم. پیشنهاد میکنیم با جستجو در سایت ما مطالب مرتبط با مراحل مختلف تحصیل خود را مطالعه کنید.
شما میتوانید با شماره های زیر جهت انجام و مشاوره رساله دکتری اقدام نمائید
انجام رساله دکترا با همکاری ایزی تز
تلفن مشاوره 09199631325 و 09353132500 می باشد (پایان نامه و مقاله)