دکتر تز
انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت

انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت

انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت

انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت :

5-1) مقدمه 

این فصل با ارائه خلاصه‌اي کوتاه از مطالب سه فصل اول و یافته‌هاي پژوهش حاصل از انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت مدیریت حاضر شروع شده است، در ادامه نتایج ارزیابی و تشریح شده است، سپس محدودیت‌هاي احتمالی در تعمیم نتایج پژوهش و پیشنهادهايي عملی براي کاربرد یافته‌ها و نیز پیشنهادهايي براي انجام پروژه پایان نامه ارشد مدیریت | انجام پروژه رساله دکترا مدیریت مدیریت بعدي ارائه شده است.

5-2) خلاصه پژوهش

تحقیق و توسعه (R&D) هر گونه فعالیت منسجم و خلاق در جهت افزایش سطح دانش مربوط به انسان، فرهنگ، جامعه و استفاده از این دانش برای کاربردهای جدید است. نقش اساسی تحقیق و توسعه تا حدی است که از آن به عنوان یک متغیر مهم در اقتصاد نام برده می شود. اصولا بحث هزینه های تحقیق و توسعه زمانی مطرح می شود که شرکت تحقیقات کاربردی یا بنیادی به منظور ارائه محصول جدید یا بهبود محصول حاضر به کار می برد تا موقعیت رقابتی خود را در بازار تقویت کند و هر گونه منافع ناشی از این فعالیت ها را در آینده دریافت کند. ولی در بیشتر موارد عدم اطمینان زیادی در مورد منافع آتی وجود دارد. آیا محصول جدید یا بهبود یافته رقیب موثری در بازار خواهد بود؟ آیا در نتیجه فعالیت تحقیق و توسعه سود موسسه افزایش خواهد یافت؟ طی چه مدت از زمان افزایش در سود مشاهده خواهد شد؟ (فولادی، 1385). مخارج  تحقیق و توسعه می تواند در اجرای استراتژی های رقابتی که باعث بهتر شدن عملکرد عملیاتی و قیمت سهام می شود، موثر باشد. سرمایه گذاری های تحقیق و توسعه می تواند با افزایش بازار فروش شرکت، ایجاد و یا افزایش قدرت انحصاری و همچنین کاهش ریسک شرکت، سودآوری و وضعیت عملکرد عملیاتی شرکت را مطلوب تر کند (نگوین و همکاران، 2010).
نحوه برخورد با فعالیت های تحقیق و توسعه یکی از معضلات حسابداران در دو دهه گذشته بوده است. (دهقانی، 1386).بنابراین نحوه عمل حسابداری و افشای هزینه های مربوط به فعالیت های تحقیق و توسعه برای استفاده کنندگان از صورت های مالی اهمیت دارد. مسائلی که در رابطه با نحوه عمل حسابداری این هزینه ها مطرح بوده اغلب ناظر بر شناخت هزینه، عوامل آن و بالاخره نحوه استهلاک این هزینه ها با فرض انتظار منافع در دوره های آتی از این هزینه ها بوده است. نظریه های قدیمی بیشتر روی انتقال منافع حاصل از هزینه های تحقیق و توسعه به دوره های آتی تاکید داشتند ولی نظریه های جدید با تکیه بر آمار و اطلاعات، مسئله منافع حاصل از این هزینه ها را با دید موشکافانه تری مورد بررسی قرار داده و اظهار می دارند که به نحوی اطمینان بخش نمی توان لزوم انتفاع آتی از این هزینه ها را تایید کرد و همواره تردید بر صحت چنین مفروضاتی وجود خواهد داشت. در واقع محققین به دنبال بررسی این هستند که در صورت وجود داشتن منافع آتی ناشی از هزینه های تحقیق و توسعه این منافع به چه شکلی در شرکت نمود پیدا خواهد کرد. از این رو آنها به بررسی تاثیر احتمالی این هزینه ها بر کارآیی، عملکرد عملیاتی، سود، بازده و ارزش بازار شرکت پرداخته اند.
ارزش بازار سهام شرکت ارزش خاص دارایی های آن را منعکس می کند. وقتی بیشتر دارایی ها فیزیکی هستند، مانند تجهیزات و اثاثه، ارتباط بین ارزش دارایی و قیمت سهام نسبتا مشهود است. با این وجود در اقتصاد های مدرن بخش اعظمی از ارزش شرکت ممکن است دارایی های نامشهود آن را منعکس کند. در قوانین حسابداری اکثر کشورها برخی از انواع دارایی های نامشهود در صورت های مالی گزارش
نمی شوند. بنابراین وقتی یک شرکت مقدار زیادی از این دارایی های نامشهود داشته باشد که در صورت های مالی آن منعکس نشده است عموما ارزش گذاری حقوق صاحبان سهام مشکل می شود (نگوین و همکاران، 2010). یک نوع از دارایی های نامشهود فعالیت های تحقیق و توسعه تجاری می باشد. که اخیرا توجه زیادی را به خود جلب کرده است. با این حال این استنباط وجو دارد که مشکل ارزیابی دارایی های نامشهود مانند مخارج تحقیق و توسعه می تواند سرمایه گذاران را وادار به دست کم گرفتن مزایای سرمایه گذاری های تحقیق و توسعه کند و در نتیجه شرکت ها کمتر از این سرمایه گذاری ها استقبال کنند. علاقه به استفاده از تغییرات تکنولوژی همه جانبه اخیر و رشد خیره کننده علم و دانش صنعتی از نمونه های فعالیت های تحقیق و توسعه می باشد. افزایش تمایل به تکنولوژی های پیشرفته این سوال را ایجاد می کند که آیا ارزش بازار سهام شرکت چنین سرمایه گذاری های نامشهودشان در زمینه تحقیق و توسعه را منعکس می کند(نگوین و همکاران، 2010).

 

انجام رساله دکترا با همکاری ایزی تز

تلفن مشاوره 09199631325 و 09353132500 می باشد (پایان نامه و مقاله)

نویسنده

دکتر تز 09199631325 و 09353132500

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *