روش نوشتن پایان نامه و آموزش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
روش نوشتن پایان نامه و آموزش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
روش نوشتن پایان نامه و آموزش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
پایان نامه نوشتهایست مبتنی بر تحقیقات که توسط دانشجو به عنوان بخشی از برنامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه میشود. پایان نامه به دانشجویان این فرصت را میدهد که به طور مستقل تحقیق کنند و یافتهها، دیدگاهها و تجزیه و تحلیل خود را در مورد موضوعی که قبلاً انتخاب کردهاند ارائه دهند.
نوشتن پایان نامه کار سادهای نیست. زمان، انرژی و اراده زیادی لازم است تا شما از خط پایان عبور کنید. اما اگر با نحوه انجام پایان نامه آشنا باشید سفر تحقیقاتی شما بسیار روان پیش خواهد رفت. در اینجا ما قصد داریم که چگونگی نوشتن یک پایان نامه با کیفیت بالا را برای شما تشریح کنیم.
نگارش پایان نامه شامل 7 مرحله است:
گام اول در روش نوشتن پایان نامه
- یک موضوع تحقیقاتی ارزشمند و منحصربهفرد بیابید:
پایان نامه شما فرصتی است برای نشان دادن افکار و ایدههایتان. پس سعی کنید موضوع تحقیق خود را به دقت انتخاب کنید. بسیار مهم است که موضوع تحقیق شما جذاب، معنادار، واضح و بدون ابهام باشد، قبلاً مورد بررسی قرار نگرفته باشد و پاسخگویی موفقیتآمیز به سؤالات پژوهشی شما برای حوزه پژوهش یا صنعت ارزشمند و مهم باشد.
گام دوم درروش نوشتن پایان نامه
- یک پروپوزال خوب و قانعکننده بنویسید:
هنگامی که یک موضوع تحقیقاتی با کیفیت بالا را مشخص کردید، گام بعدی این است که دانشگاه خود را متقاعد کنید که به شما اجازه تحقیق در مورد آن را بدهد. پروپوزالنویسی یکی از مهمترین قسمتهای نوشتن پایان نامه است زیرا جنبه درخواستی و پیشنهادی دارد و وظیفه اصلی آن مجاب کردن سایر افراد است تا از این طریق ارزش، قابلیت و نیز برنامه کاری در تحقیقات فرد به تصویب برسد. همه پیشنهادهای پژوهشی باید در راستای پاسخگویی به سوالات زیر باشد:
- چه برنامهای برای این کار تحقیقاتی وجود دارد؟
- هدف از انجام تحقیق چیست؟
- نحوه اجرایی کردن این تحقیقات چگونه است؟
گام سوم درروش نوشتن پایان نامه
- یک مقدمه قوی داشته باشید:
هدف از فصل مقدمه این است که زمینه را برای تحقیق شما فراهم کند تا خواننده متوجه شود که در مورد چه چیزی تحقیق خواهید کرد و چرا آن مهم است.
فصل مقدمه شامل موارد زیر است:
- پیشینه مختصری از مطالعه، که حوزه کلی تحقیق را توضیح میدهد.
- بیان مسئله: توضیح میدهد که مشکل در وضعیت فعلی تحقیق چیست؟ (بهعبارت دیگر، جایی که شکاف دانش وجود دارد).
- سؤالات تحقیقی شما: سؤالات خاصی که مطالعه شما به دنبال پاسخ دادن به آنها است (بر اساس شکاف دانش).
- اهمیت مطالعه شما: بهعبارت دیگر، چرایی اهمیت آن و اینکه چگونه یافتههای پژوهش شما در جهان مفید خواهد بود.
گام چهارم
- مروری کامل بر تحقیقات پیشین:
پس از یافتن مسئله تحقیق و تصویب پروپوزال، دومین فصلی که برای انجام پایان نامه باید به انجام برسانید، بخش مرور ادبیات تحقیق و بررسی پیشینه تحقیق هست. بررسی پیشینه تحقیق به منظور مطالعه تحقیقات و پژوهشهای قبلی (مقالات داخلی و خارجی) صورتگرفته در زمینه موضوعات مشابه میباشد. در این زمینه میخواهیم بدانیم که دیگران چه کارهایی انجام دادهاند، چه حوزههایی را مورد بررسی قرار دادهاند و از چه روشهایی برای حل مسئله تحقیق استفاده کردهاند.
گام پنجم
- یک استراتژی تحقیقاتی دقیق طراحی کنید و تحقیقات خود را انجام دهید:
هنگامی که پیشینه تحقیقات خود را کامل کردید و درک درستی از تحقیقات موجود داشتید، وقت آن است که تحقیقات خود را توسعه دهید. اولین قدم این است که استراتژی تحقیق خود را طراحی کنید و یک فصل روششناسی ایجاد کنید. من در اینجا وارد مباحث فنی فصل روششناسی نمیشوم، اما به زبان ساده، این فصل در مورد توضیح “چگونگی” تحقیق شما است. اگر به خاطر داشته باشید، فصلهای مقدمه و پیشینه تحقیق درباره «چه چیزی» و «چرا» بحث میکردند، بنابراین منطقی است که نکته بعدی که باید به آن پرداخته شود «چگونه» است. در این بخش به تشریح مباحثی از جمله روششناسی کلی (به عنوان مثال روشهای کیفی، کمی یا ترکیبی)، استراتژی جمعآوری دادهها (مانند مصاحبه، گروههای متمرکز، نظرسنجی) و استراتژی تجزیه و تحلیل داده میپردازیم.
گام ششم
- یافتههای خود را ارائه دهید:
هنگامی که تجزیه و تحلیل خود را کامل کردید، نوبت به ارائه یافتههای خود میرسد. این فصل به طور کلی فقط دادههای پردازش شده را به طور منظم و واضح و بدون تفسیر ارائه میدهد و تنها نتایج آزمونهای آماری را بیان میکند.
گام هفتم
- نتیجهگیری کنید و در مورد پیامدها بحث کنید:
شما باید تحقیق خود را با فصل نتیجهگیری کامل کنید. در این فصل، با برجسته کردن یافتههای کلیدی مطالعهتان و توضیح اینکه پیامدهای این یافتهها چه هستند، دایره کاملی از تحقیقات خود را ایجاد میکنید. یافتههای کلیدی، یافتههایی هستند که مستقیماً به سؤالات اصلی تحقیق و اهداف کلی تحقیق شما (که در فصل مقدمه بحث کردهاید) مرتبط هستند. از سوی دیگر، پیامدها توضیح میدهند که یافتههای شما برای صنعت یا تحقیقات در منطقه شما چه معنایی دارد. این فصل از پژوهش دایره کاملی را برای پایان نامه شما ایجاد میکند.
سخن آخر
نوشتن پایان نامه از جمله موارد تخصصی است که اغلب دانشجویان در نحوه نگارش آن با مشکلاتی روبرو هستند، از انتخاب عنوان گرفته تا نگارش فصلهای مختلف پایان نامه و در نهایت ویرایش، تدوین و ارائه خوب. پایان نامه شما فرصتی برای تحقیق، ایجاد دانش و پرداختن به یک موضوع مهم در رشته شماست، بنابراین بر روی هدف خود متمرکز بمانید و آن را به یک دستاورد بزرگ تبدیل کنید.
خدمات موسسه دکترتز
ما در این مطلب هفت گام مهم و کاربردی برای نوشتن پایاننامه را توضیح دادیم، اما بدیهی است در طول فرآیند انجام پایان نامه مسائل مختلفی پیش بیاید و شما را با چالشهایی مواجه کند که نیاز به راهنمایی بیشتر داشته باشید. گاهی حتی تذکر یک نکته بجا و کلیدی میتواند راهگشای خوبی برای مسیر تحقیقات شما باشد و به روند پژوهش شما سرعت ببخشد. از اینرو پیشنهاد میکنیم با کارشناسان موسسه معتبر و پرسابقه دکترتز تماس بگیرید و از مشاوره استادان خبره و متخصصان حرفهای موسسه ما بهرهمند شوید.موسسه دکترتز با استادان مجرب و با تجربه با بهترین کیفیت و ارائه خدمات آماده انجام پایان نامه شما دانشجویان میباشد، شما میتوانید با شماره های زیر جهت انجام پایان نامه دکتری و ارشد و مشاوره تماس حاصل نمائید.
شما میتوانید با شماره های زیر جهت انجام پایان نامه و مشاوره اقدام نمائید.
انجام رساله دکترا با همکاری ایزی تز
تلفن مشاوره 09199631325 و 09353132500 می باشد (پایان نامه و مقاله)