فصل چهارم پایان نامه و آموزش نگارش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
فصل چهارم پایان نامه و آموزش نگارش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
فصل چهارم پایان نامه و آموزش نگارش با دکترتز❤️0919/963/1325❤️
در فصل چهارم پایان نامه را میتوان مهم ترین فصل پایان نامه درنظر گرفت. این فصلی است که شما شبیه سازی اصلی خودتان را ارایه می کنید و یا داده های تحقیق را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهید و سعی می نمایید تا از انجام شبیه سازی و یا تجزیه و تحلیل کردن داده ها نتایج مطلوبی بگیرید.
برای این که به خوبی از عهده نوشتن این فصل از پایان نامه برآیید، شما باید با نرم افزارهای مختلف آماری (که البته بستگی به رشته تحصیلی شما دارند) و شبیه سازی آشنایی داشته باشید. به عنوان مثال می توان به نرم افزار SPSS ، نرم افزار MATLAB و نرم افزارهای دیگر اشاره کرد.
هنگامی که می خواهید فصل چهارم پایان نامه را بنویسید، باید به این نکته توجه داشته باشید که در این فصل، تنها نتیجههای حاصل از شبیه سازیها و یا تحلیل دادهها را بررسی کنید و لذا در این بخش نیازی نیست که خیلی بر روی نتیجه گیری هایی که از این تحلیلها و شبیه سازیها بدست آمده است، تأکید نمایید. (به این دلیل که این اینکار را در فصل پنجم پایان نامه انجام خواهید داد!) اما فراموش نکنید که در این بخش باید تمام شبیه سازیها و تحلیلهایی که انجام شده است با دقت تمام و با جزئیات کامل انجام شده باشند تا شما بتوانید با تکیه کردن بر آنها در فصل پنجم نتیجه گیری مناسب را ارایه کنید.
همچنین نتیجه های تحقیق در این فصل باید به گونه ای باشند که با آن بتوان به خوبی به فرضیات و سوالاتی ارایه شده، پاسخ مناسب داده شود. به نوعی میتوان گفت که نوشتن فصل چهارم پایان نامه به منزله این است که چارچوب اصلی یک بنا را بسازید. همچنین استخوان بندی اصلی پایان نامه به این بستگی دارد که فصل چهارم پایان نامه به چه صورتی نوشته شده است. بنابراین ضروری است که شما در این فصل تمام تلاش خودتان را بکنید تا این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. در ادامه شما را با چهار بخش عمده ای که فصل چهارم پایان نامه دارا می باشد آشنا میسازیم:
فصل چهارم پایان نامه -بخش اول: معرفی کردن داده هایی که تحلیل و یا شبیه سازی قرار است بر روی آن ها انجام شود.
در فصل سوم پایان نامه، شما روش جمع آوری کردن دادههایی را که قرار است در این پایان نامه مورد استفاده قرار دهید را مشخص کردهاید. (به عنوان مثال در صورتی که این داده ها از طریق پرسشنامه بدست آمدهاند؛ شما در فصل ۳ این روش را مشخص کردهاید) اکنون زمان آن رسیده است تا داده هایی را که از این طریق بدست آورده اید، را تحلیل کنید. بنابراین اولین کاری که باید در فصل چهارم انجام دهید این است که با استفاده از جدولها (و یا نمودار و یا هر روش دیگری که مناسب می دانید) داده های را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید.
به طور کلی هدف از نوشتن فصل چهارم پایان نامه این است که شما به سوالات و فرضیاتی که در پژوهش خودتان مطرح نموده اید، پاسخ دهید. داده هایی که شما آن ها تحلیل می کنید باید کاملاً مرتبط با فرضیات و سوالات تحقیق باشند. به عنوان مثال فرض کنید که شما می خواهید رابطه میان دو متغیر را مورد بررسی قرار دهید. در این صورت شما باید داده هایی را در این بخش تحلیل کنید که دقیقاً نشان دهنده این دو پارامتر باشند. شما می توانید برای ارایه کردن داده ها از جداول مختلف استفاده کنید.
اما یک نکته مهم که به هنگام استفاده کردن از جداول باید درنظر داشته باشید این است که باید در کنار آن ها توضیحات دقیقی را بنویسید به گونه ای که خوانندگان درک درست و مناسبی از آن ها داشته باشند. علاوه بر این، جداولی که شما ارایه می کنید باید به گونه ای گویا باشند که فردی که آن ها را می خواند بدون این که به متن نگاهی بیاندازد آن ها را درک کند.
همچنین زمانی که میخواهید شبیه سازی (یا تحلیل اطلاعات) انجام دهید، بسیار مهم است که بدانید که کدامیک از اطلاعات را باید به عنوان اطلاعات اصلی پایان نامه در بخش معرفی داده ها ارایه کنید و کدامیک از اطلاعات را باید در بخش ضمیمه یا پیوست پایان نامه ارایه نمایید (چون بخشی از این اطلاعات را می توانید در بخش پیوست ارایه کنید و نیازی نیست که تمام اطلاعات را در بخش اصلی پایان نامه مورد بررسی قرار دهید و به خوانندگان معرفی کنید) البته فراموش نکنید که برای تمام پایان نامه ها پیوست مورد نیاز نیست و تنها زمانی نیاز به داشتن پیوست دارید که اطلاعات تحقیقتان زیاد است و شما می خواهید این اطلاعات را در اختیار خوانندگان پایان نامه قرار دهید.
فصل چهارم پایان نامه – بخش دوم: بخش انجام شبیه سازی (یا تحلیل) بر روی داده ها
سختترین بخش از فصل چهارم پایان نامه (که می توان گفت مشکل ترین بخش از کل فرآیند انجام پایان نامه هم می باشد) همین بخش است. این بخش در حقیقت بخش عملی کار است که شما باید فرضیاتتان را اثبات و یا رد کنید. این بخش شما به آزمودن فرضیههای تحقیقتان می پردازید؛ و سپس نتیجه های حاصل از این تجزیه و تحلیل را ارایه نمایید و بر این اساس، نتیجه های کلی لازم را بگیرید.
در صورتی که نتیجههایی که حاصل از تجزیه و تحلیل دادهها بودند را توانستید به عنوان اثباتی برای فرضیاتتان مورد استفاده قرار دهید، می توانید بگویید که فرضیاتتان اثبات شده است اما در صورتی که این نتیجه ها نتوانستند فرضیاتی که شما مورد استفاده قرار می داده اید را اثبات کنند، فرضیه شما رد شده است.
این بخش ممکن است سوالاتی ذهن شما را مشغول کند و برای شما ایجاد استرس کند. به عنوان مثال ممکن است به ذهنتان برسد در صورتی که یافتههایی که من به آنها رسیدهام کافی نباشد باید چکار کنم؟ حقیقت این است که این یک سوال خیلی مهمی است که شما باید حتماً به آن توجه داشته باشید. شما باید از قبل، فصل چهارم را طوری تنظیم کنید که بتوانید بعد از اینکه کار تحلیل داده ها را انجام دادید اطمینان حاصل کرده باشید که دادههایی که مورد بررسی قرار داده اید، برای انجام کار مناسب میباشند.
یکی دیگر از نکته های بسیار مهمی که شما به هنگام تمام کردن بخش شبیه سازی باید به آن توجه داشته باشید این است که هنگامی که میخواهید کار شبیه سازی را انجام دهید، باید حواستان باشد که دقیقاً پیرامون همین سوال تحقیق این کار را انجام دهید. چون در غیر این صورت نمیتوانید کارتان را به خوبی پیش ببرید.
فصل چهارم پایان نامه – بخش سوم: بخش ارایه کردن نتیجه های تحقیق
در این بخش شما باید نتیجه های خودتان را ارایه کنید و لذا انجام دادن این کار با توجه به تحلیلهایی که شما انجام داده اید کار آسانی می باشد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که باید برای اینکار شبیه سازی ها و تحلیل های آماری مناسبی انجام داده باشید تا بتوانید با توجه به این تحلیل ها، به نتایج درستی دست یابید.
یافتههایی که شما در این فصل بدست آوردهاید باید به گونهای باشند که شما بتوانید به راحتی نتیجه گیری اصلیتان را در این بخش ارایه کنید. البته شما باید اطمینان داشته باشید که نتایج دقیق باشند و کاملاً با تحلیلهایی که در این زمینه انجام داده اید همخوانی داشته باشند و لذا در این صورت است که شما می توانید اطمینان حاصل کنید که کارتان به درستی انجام شده است.
البته باید به این نکته توجه کنید که نتیجه گیری مربوط به فصل چهارم با نتیجه گیری که احتمالاً در فصل پنجم انجام می دهید کاملاً متفاوت است. هنگامی که شما در فصل چهارم نتیجه گیری میکنید، نتیجه گیری شما سطحی تر از نتیجه گیری فصل پنجم است. در فصل پنج نتیجه گیری را به صورت مفصل تری انجام می دهید و علاوه بر آن، در این فصل پیشنهاداتی را هم در راستای نتیجه گیری های بدست آمده ارایه می نمایید.
بخش چهارم: بخش رفع ابهامات
در این بخش شما باید به رفع سوالات و ابهاماتی که ممکن است در ذهن افرادی که پایان نامه شما را می خوانند ایجاد شده باشد، پاسخ بدهید. البته این بخش ممکن است برای تمام پایان نامه ها مورد نیاز نباشد؛ همچنین برخی از پایان نامه ها (به دلیل شرایط ویژه ای که فرضیات تحقیق دارد و یا به دلایل دیگر) ممکن است نیاز به ارایه کردن چنین بخشی داشته باشند.
شما میتوانید با شماره های زیر جهت انجام پایان نامه و مشاوره و رساله دکتری اقدام نمائید
انجام رساله دکترا با همکاری ایزی تز
تلفن مشاوره 09199631325 و 09353132500 می باشد (پایان نامه و مقاله)